Üdvözöllek a KNM Design oldalán. Jó böngészést, sikeres vásárlát kívánok.

Blog
KNM
2022.06.08 08:25

Tovább bővült a csapatom

Tovább bővült a csapatom

Örömömre szolgál bejelenteni, hogy immár 4 fősre bővült kicsi csapatom.

Hosszas keresgélés, próbavarrások és egyeztetések után, végre sikerült két fővel bővítenem csapatom, így bár alkalomszerűen ugyan, de kettő csodás varrónővel tudom folytani a munkám, levéve ezzel a vállamról azt a stresszt, ami a határidők, az árukészlet visszatöltése miatt nyomasztott. 

Inkognitójukat megőrizve, engedjétek meg nekem, hogy csak "csoda-csajoknak"  hívjam őket. A varrónői szakma egyáltalán nem könnyű munka és sajnos nem tartozik a jólfizetett munkakörök közé sem. 

Így örömömre szolgál, hogy támogathatok és a TI tudatos választásotokkal, vásárlásaitokkal ti is két családot abban, hogy - ha nem is a megélhetésüket biztosítsam, de egy kis plussz jövedelemhez jutassam őket, hogy elérhessék céljaikat, felújíthassanak, új bútort vagy épp háztartási eszközt vásárolhassanak vagy egyszerűen csak jusson egy kis plussz pénz nyaralásra, pihenésre is. 

Jó bedolgozó varrónőt találni ma már igazi kihívás. A szakmai oktatás évek óta leállt, kizárólag tanfolyamok keretében van rá lehetőség és sajnos a piaci viszonyok miatt (alacsony bérezés) nem épp a tömegeket vonzó szakma. Bár igazán kényelmes és tiszta munkakörülmények jellemzik, mégis nagyon kevesen választják ezt a hivatást. 

Hosszú és rögös volt az út, mire idáig eljutottam, higgyétek el sok-sok emberrel próbálkoztam előttük. De most szerencsémre két igazán jó szakembert sikerült találnom, akikkel tökéletesen megértjük egymást és olyan minőségben,alapossággal és odafigyeléssel dolgoznak, ahogy azt a márkám megkövetelni. 

Bízom benne, hogy továbbra is elkötelezett vásárlóim maradtok és jó szívvel ajálnjátok márkám ismerősöknek, barátoknak is, hogy további sok-sok sikereres év legyen még előttünk/mögöttünk. 

Köszönöm, hogy elolvastad soraim,

Magdus és a csoda-csajok