********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Blog
2022.02.04 11:46

Tipegő hálózsák

Tipegő hálózsák

Ahol minden elkezdődött, vagyis a tipegő hálózsák életre keltése.... 

Mint minden kisgyermekes anyuka, én is jó szívvel használtam hagyományos buggyos hálózsákot újszülött gyermekem altatásásra. Ezeket a hagyományos hálózsákokat egészen 100-120 cm hosszúságban is készítik és mi is sokat örököltünk ezekből a nagy méretekből. Kezdő édesanyaként nagyon örültem, hogy sok-sok éven át fogjuk tudni használni. 

Csak épp a gyermekeim máshogy gondolták :) 

 

Mikor 7-10 hónapos korukban felálltak, majd ezt követően néhány hónapon belül elkezdtek totyogni, tipegni, az addig tökéletesen bevállt hálózsákok akadályozták a mindennapjaikban őket. Felébredtek, felálltak és sírtak a kiságyban, mert abban a pillanatban már el is borultak a  zsák szűk szára, alja miatt. 

Így megoldás után kutatva bukkantam rá az tipegő hálózsák ötletére. Sajnos az azt forgalmazó magyar gyártó 100% mikropolár (100%poliészter) alapanyagú bélést használt zsákjai melegítésésre, amit mi nem tudtunk volna alkalmazni, mert mindkét fiam bőre atópiás, ekcémás foltokkal terhelt volt, kizárólag pamut alapanyagot fogadtak el. 

Sok-sok keresgélés és próbálgatás után találtam rá a bébiplüss alapanyagra, mely 80%-ban pamut tartalmú és elég meleg ahhoz, hogy egy egész éjszakán át melegen tartsa gyermekem, akkor is, ha épp leforogta magáról a takarót. 

 

Hosszas tervezés, rajzolás-szabás-varrás-próba és újratervezés után összeállt a ma is jól ismert és szeretett KNM Design kamáslis hálózsák

Tipegő hálózsákkal a nyugodtabb éjszakákért!

A tipegő hálózsákot minden izgő-mozgó babának és érzékeny bőrű kicsi számára ajánlott beszerezni! Az éjszakák nyugodtsága ne a babaágyneműm múljon!

A babaágy az egyik legfontosabb helyszín a baba első hónapjaiban, éveiben, hiszen itt tölt a legtöbb időt. A nyugodt alvás nagyon fontos a baba és a szülők számára is. Sokszor olyan apróságokon múlik a pihentető éjszaka, mint amilyen a babaágynemű. A tipegő hálózsák ezt a problémát könnyedén meg tudja oldani.

A tipegő hálózsák a baba takaró és az alvózsák közötti átmenet. Kényelmes, melegít, de közben szabad mozgást is enged az átlagosnál mozgékonyabb kicsiknek. A tipegő hálózsák kialakítása nem az egyetlen, ami az éjszakai nyugalmat támogatja. Többféle változatban is készül, mindegyik változat a baba bőrének érzékenységéhez igazodó alapanyagból. Színes, vidám és legfőképpen pamut anyagokból varrt éjszakai viseletről van szó, ami a baba kényelmét és pihenését támogatja éjszaka. Ha szeret a baba mozgolódni vagy érzékeny a bőre, akkor is aludhat édesdeden a tipegő hálózsákban!