********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Bemutatkozás

Szia, Kiss-Nagy Magdolna vagyok.

Bemutatkozás

Két fiú gyermek anyukájaként elsősorban nekik, később a barátoknak, ismerősöknek kezdtem varrni.

Már az első gyermekem érkezése előtt tudtam, hogy mosható pelenkát fogok használni, így is lett. Sőt! Annyira szenvedélyünké vált, hogy a kisebbik fiammal is ezt használtuk. Így közel 3,5 - 4 év, ebből 2 évet két mosipelusossal, higgyétek el, már mindent láttam, tapasztaltam ezen a téren. Azonban a boltokban kapható ruházat nem, vagy nagyon kis mértékben volt kényelmes egy-egy nagyobb mosi-pelus popsinak. Ezt a gondom még tetőzte, hogy szívesen hordoztam a fiúkat, ami további kihívások elé állított. Így kezdtem el a hordozós nadrágok varrását, amiben elfért a mosis popsi és hordozásnál is kiváló volt.

Hálózsákban alvást mindig is szerették a fiúk. Sok-sok ruhát örököltünk, melyek között az angol pólya után, a hagyományos hálózsák volt a kedvencem. Imádtam, hogy csak belefektettem a gyerekeket és rájuk cipzároztam. Peluscserénél - főleg a második gyermeknél- már fel sem ébredtek éjszaka, kicipzároztam, kiemeltem a koszos pelust, be a tisztát, visszacipzár és már tehettem is vissza őket a kiságyba. DE! Amikor felálltak, sétáltak (volna) benne, többször orra estek és ez inspirált, hogy kipróbáljuk a tipegő hálózsák vagy kamáslis hálózsák varrását is. Ennek órási sikere lett a baráti körben, így belekezdtem a szabásminta és a hálózsák tökéletesítésébe. Később jöttek az igények, hogy lányoknak is varrjak, így színesítettem a kínálatom. És a mai napig keresem, kutatom, varrom, azt, amire nekünk vagy nektek szükségetek van.

Alapanyagok, technikák

Elsőszülött fiam újszülöttként, csecsemőként ekcémás bőrtüneteket produkált, így nagyon oda kellett figyelnem, hogy a bőre milyen anyagokkal érintkezik a nap 24 órájában. Mindenképp magas pamuttartalmú alapanyagokat kerestem, melyek bírják a magas hőmérsékleten való mosást és - a fenntarthatóság jegyében - elég tartósak ahhoz, hogy kiszolgáljanak 1-2 vagy akár 3 gyermeket is.