********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Blog
2022.04.23 15:23

Reusable Nappy week - egy hét a mosható pelenka népszerűsítéséért

Reusable Nappy week - egy hét a mosható pelenka népszerűsítéséért

A Reusable Nappy Week vagy korábbi nevén Real Nappy Week egy egészen 1997-re visszanyúló, évente megrendezésre kerülő kampány. A szervezők és résztvevők, készítők vagy épp viszonteladók nem titkolt célja, hogy napról-napra, hétről hétre népszerűsítség a mosható pelenkákat, felhívják a figyelmet a használatuk egyszerűségére és környezetünkre gyakorolt pozitív hatására. 

 

További részleteket az alapító oldalon - angol nyelven - találhattok. 

 

Az eseményhez közösségi oldalamon is tudtok csatlakozni.

Mit jelent számomra a Reusable Nappy Week? 

Mikor először hallottam a kezdeményezésről szinte kizárólag a dollár jelek csillantak fel szememben, hiszen ekkor tudtam kedvezményesen mosható pelenkát rendelni. Ez időben - nagyjából 2015/2016 tájékén még kevés hazai webshopban lehetett mosható pelenkát vásárolni, sőt, néhány nemzetközi prémium márkát könnyebb és olcsóbb volt (még szállítási költséggel is) angliai webáruházból megvásárolni, majd tömeges futárszolgálattal behozatni. 

Miután megalapítottam vállalkozásom, célul tűztem ki, hogy aki csak nyitott rá, szívesen beszélek vele a mosható pelenkázásról, mutatom meg neki készletem, mesélem el mindennapjainkat a pelusozással - mosással - szárítással és újrahasználással. 

  1. Boltom nyitásával lehetőségem lett személyesen is mosható pelenkát értékesíteni és több csatornán keresztül népszerűsíteni a mosható pelenka használatát. 

Mit jelent SZÁMODRA a Reusable Nappy Week? 

Döntsd el Te! Vásárolhatsz "csak" kedvezménnyel pelenkákat vagy csatlakozhatsz a kezdeményezéshez. Oszd meg ismerőseiddel bejegyzéseimet, blog-posztjaim és népszerűsítsük együtt a mosható pelenkák használatát, azok használatából eredő előnyöket. Ezekről a pozitív - és negatív tényekről - egy korábbi blogposztban - már hosszasan beszámoltam, olvasd el és kérdezz bátran, szívesen segítek. 

Hol találok további információkat a mosható pelenka használatáról?

Korábbi blog posztjaim az alábbi linkeken, ebben a sorrendben ajánlom végigolvasni:

  1. Miért használj mosható pelenkát?
  2. Hogyan kezdjek bele a mosható pelenka használatába?
  3. Milyen mosható pelenka típusok vannak? 
  4. Mosható pelenkák kezelése, mosása
  5. Miért vagy mikor NE használj mosható pelenkát?

Az eseményhez közösségi oldalamon is tudtok csatlakozni. Bármilyen kérdés maradt még benned, vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek.