********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Óvodai textíliák

Az óvoda kezdés minden kisgyermekes szülő számára talán az egyik legnehezebb mérföldkő. El kell engednünk gyermekünk kezét, szinte egész napra átengedni a felügyeletét. 

Mivel segítem az óvodába indulást?
Megkönnyítem ezt az időszakot számotokra és csodás, harmónikus óvodai textílekkel segítelek, hogy gyermeked gördülékenyen beszokjon az óvodai környezetbe, azonos mintával készült óvodai takaróval és párnával, színben és mintájában azonos óvodai vállfás zsákkal, tornazsákkal és igény esetén ugyanolyan mintás óvodai fektetővel, derékaljjal megkönnyítem, hogy megismerje a saját zsákocskáját, takaróját, párnáját és lepedőjét. 

Kérd egyedi névhímzéssel vagy óvodai jellel.

Mire is lesz szükség az óvodában? 

A legtöbb óvodába készülő gyermek szüleinek első kérdései ezek egyike. Alapvetően kettő termékem van, mely minden óvodás számára nélkülözhetetlen. Az egyik az óvodai zsák, melyből a legtöbb óvodába átlagos méretet kérnek, vállfás kivitelben, középen egy nagyobb, elől két kisebb tárolózsebbel. 

Nálam egy cipzár kerül még bele, hogy nem potyogjanak ki a legkisebbek ruhái sem. Középső zsebbe kerüljön egy váltó nadrág - póló - pulóver, első két kis zsebbe pedig egy-egy alsónemű és 1-2 pár zokni. 

Második - és talán legfontosabb textília, az óvodai takaró és párna szett, mely minimum 3 évig fogja takargatni, melegen tartani szívünk csücskét. Ezért érdemes időtálló mintát választani, mely egy 3 évesnek, de később egy 6-7 évesnek sem "túl babás" minta. Méreténél fogva bőven kiszolgálja az óvodás kort. 

Extra felszerelés:

Nem minden óvodában használnak új típusú műanyag fektetőket, de ahol ezeket használják, ott kérnek rá derékaljat vagy lepedőt. Ahány óvoda van, annyi kifejezést hallottam már erre a textil termékre, hívhatjuk óvodai fektetőnek, óvodai lepedőnek, gumis lepedőnek, derékaljnak vagy gumissarkú lepedőnek, mind-mind ugyanazt a terméket jelenti. Méretét tekintve is eltérőek az ágyacskák, igyekszem olyan közép-átlag méretet készíteni, mely illeszkedik az óvodákban lévő fektetőkre. 

Tornazsák: néhány óvoda kifejezetten kér külön torna felszerelést, mások a napi játszós ruhába mozgatják át gyermekeinket. Amelyik óvodába kérnek, ott külön kérésre - emailben az info@knmdesign.hu címre megküldve, el tudom készíteni azonos alapanyagból a tornazsákot is, hagyományos, behúzós tornazsák fazonban. 

Miből mennyit érdemes vásárolni?

Vállfás óvodai zsákot, tornazsákot 1-1 db-ot javaslok, ha kérnek az óvodába. Takaró és párna szettet, illetve lepedőt szintén egyet érdemes vásárolni, általában hazaadják hétvégente -kéthetente és akkor tudjuk mosni. Amennyiben gyermekünk még nem szobatiszta, érdemes lepedőből 2-t választani, mert nem mindig megoldott, hogy másnapra kimosva -szárazon, frissen vasaltan tudjuk visszavinni. 

Takaró és párna szettet akkor érdemes váltást vennünk, ha hétvégére gyakran elutazunk és nem jutna idő mosni, vasalni és frissen visszavinni ugyanazt a szettet, amit pénteken elhoztunk. 

 

Miért ilyen drágák a termékek?

Úgy gondolom, időtálló minőséget képviselek, olyan mintákat és alapanyagokat használok, melyek jó szolgálatot tesznek és biztonságban és kellemes környezetben tudhatod majd bennük gyermeked. Igyekszem minősített textíliákkal dolgozni, hogy valóban csak egyszer kelljen megvenni az óvodai felszerelést és kiszolgáljon titeket az elkövetkező 3-4 évben, nagyjából 540 - 600 napot lesznek MINDENNAPI használatban az óvodai zsákok, takarók és párnák. 

Hogyan kell kezelni ezeket a termékeket? 

Mindegyik terméknél elmondható, hogy a mindennapi mosás károsíthatja őket, így javasolt hetente egyszer mosni a termékeket. Nem ajánlott klór tartalmú fehérítő sem, hiszen a mintákat károsíthatja, fakíthatja. Mosógépben 30°C - 40°C hőmérsékleten mosható, közepes hőfokon vasalható. Szárítógépbe tenni nem ajánlott. Az óvodai fektető vasalásásnál a gumírozott részt ki kell hagyni, mert az túl forró vasaló elégetheti a gumit.