********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Blog
KNM
2022.09.20 18:14

Miért ilyen sikeres a kamáslis tipegőhálózsák?

Miért ilyen sikeres a kamáslis tipegőhálózsák?

Igazán nagy érdeklődésnek és szeretetnek örvend kamáslis tipegőhálózsákunk. Pontos okai ismertek és ebben  a röbid blogposztban elárulom nektek is 

 

Kamáslis téli bélelt tipegőhálózsák

Kamáslis tipegőhálózsákot a hideg idő beköszöntével előszerettelel vásároltok és jó szívvel ajánlom is. Pont elég melegen tartja a gyermekünket éjszaka és nem szükséges állandóan takargatnunk.

 

De lássuk is, miért szeretitek. 

 

3 vastagságban készül, melyekből mindenki megtalálja a számára ideális rétegvastagságot. 

Átmeneti vastagságban általában panel lakásokba, távhővel fűtött állandó meleg hőmérsékletű szobákba választjátok, ahol nagyjából 23 - 24 C° van éjszaka is. Két jersey rétegből készül. Ha ez neked nem mond semmi, úgy tudnám jellemezni, hogy van egy réteg body és azon egy vastagabb tipegő/rugdalózó/pizsama a gyermeken. 

Ezt az átmeneti vastagságú tipegő hálózsákot általában egy hosszú ujjú felsővel vagy bodyval ajánlom. Ha túl hűvösnek éreznéd - ujjad bedugod a gyermeked hátához és itt érzed a reális testhőmérsékletét! - abban az esetben még lehetőséged van egy újabb réteg pizsamát/rugit a hálózsák alá ráadni. Sőt be is takarhatod éjszakára. Már ameddig rajta marad a takaró :) 

Bébiplüss béléssel bélelt téli vastagságú kamáslis tipegőhálózsák

Az egyik legkedveltebb termékem. ♥ Ideális még fűtetlen időszakban, mikor nappal még meled, langyos idő van, de estére 21 - 23°C-ra süllyed a hálószoba hőmérséklete. 

Bélését puha és meleg, 80%-ban pamut tartalmú kelme adja, mely kellemesen bolyhozott felületű. 

Ehhez a hálózsákhoz alul-öltözetnek hosszú ujjú body-t szoktam javasolni és csupasz lábakat. :) Természetesen fázósabb gyermekekre akár egy hosszú ujjú body, pizsama felső és pizsama nadrág is adható a hálózsák alá bővel elfér. 

 

Leghidegebb időjárásba pedig válaszd a téli extra bélelt kamáslis tipegőhálózsákokat. 

Ugyanazzal a bébiplüss béléssel készülnek, mint a fent említett téli kamáslis tipegőhálózsákok, azonban itt a két réteg közé még egy EXTRA hőszigetelő réteg, egy 100% poliészterből álló kelme kerül bevarrásra és berögzítésre is, hogy a használat és mosás során ne csúszkáljon. 

Ez a poliészter réteg adja az igazán meleg érzést, így kiválóan alkalmas hideg szobákba 18-20 °C-os hálószobákba, főleg családi házakba, régi típusú lakásokba választjátok. 

Aláöltözetnek ide is hosszú ujjú bodyt szoktam javasolni, és itt is elfér egy pizsama nadrág, főleg ha extra fázós gyermekünk.

 

Nah és mi is az a sokat emlegetett kamásli? 

Ez az a visszahajtható lábrész, mely zokniként funkcionál és melegen tartja gyermekünk lábát az elalvás előtti esti rutin alatt, vagy akár alvás közben vagy épp ébredés után, mikor kitopog hozzánk álmosan reggel a konyhába ♥

 

 

 

 

Kamásli