********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Blog
2022.01.14 14:49

Miért válassz fonott rácsvédőt?

Miért válassz fonott rácsvédőt?

Fonott fejvédők

 

Kis és nagy ágyunk elengedhetetlen kelléke, mely pici korban a mozgásfejlődés okozta sérülések kivédésére szolgál, nagyobb korban pedig elkerülhetjük, hogy gyermekünk hosszas forgolódás sorána a hűvös fallal vagy ágyráccsal hosszan érintkezzen. 

Fonott ágyrácsvédő

Avagy fonott rácsvédő vagy fonott fejvédőt ma már számtalan készítő kínál a kézműves babakelengye piacon. 

Számomra nem a piacon való elhelyezkedés vagy előrébb kerülés a cél ezzel a termékkel, hiszen kezdetben csak a kamáslis hálózsák bélésének használt bébiplüss alapanyagból maradt csíkokat szerettem volna felhasználni. 

Vásárlói visszajelzések alapján azonban annyira jól sikerültek első fonott rácsvédőim, hogy felvettem az állandó kínálatban. 

 

Fonott rácsvédő, fonott fejvédő

Előnyei: 

  • A gyermeket körülöleli
  • Igazi dísze a babaszobának, babakuckónak
  • Kiságyban teljesen körbe ér
  • Ifjúsági ágyba áttéve tovább használható fejvédőként, így évekig használható
  • Szuper játék, igazi tűzoltó fecskendő, vagy vízisikló, óriáskígyó vagy épp mászókötél - (tapasztalatból tudom :) 

Ma már két állandó hosszúságból választhattok attól függően, hogy a babaágy vagy rácsos kiságy 60x120 vagy 70x140 cm-es nagyságú. 

Jelenleg a 210 cm-es fonat és a 360 cm hosszúságó fonott rácsvédő van készleten több, elsősorban pasztell színárnyalatban rózsaszín- fehér -szürke - kék - türkiz és zöld árnyalataiban. 

Minden fonott fejvédőmet bébiplüss alapanyagból készítem, melyet antiallergén, szilikonizált poliészter golyóval töltök meg. 

Moshatóak 40 °C-on mosógépben, kiteríve könnyen száradnak.

Rögzíteni nem szükséges és nem is ajánlom a szallaggal való rögzítést. Tömése és kialakításának köszönhetően magától megáll, illeszkedik a rácshoz. 

Megvásárláshoz ide kattints.