********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Blog
2022.05.04 14:09

Mit tud egy jó úszópelus?

Mit tud egy jó úszópelus?

Elérkeztek a nyári hónapok és már készülődünk a családi nyaralásra. Utazás babával? Mit vigyünk? 

Ebben nyújt apró, de nélkülözhetetlen segítséget a mosható úszópelusok világa. 

Mamár szinte minden medencés strandon, uszodában kötelező úszópelenkát használni. Nem igazán tudunk nélküle egy még nem szobatiszta kisgyerekkel fürdeni, hiszen bármikor bármilyen "baleset" megtörténhet. 

Ahogyan az eldobható úszópelenkák, úgy a mosható úszópelus is átengedi a nedvességet, de a szilárd produktumot a nadrágban tartja. 

Akkor mégis mi értelme van? 

Mosható úszópelenkát az alábbi okokból érdemes választani: 

  • Csodás mintáival igazán magával ragadó és cuki látvány
  • Kialakításának és méretezésének köszönhetően valóban kényelmes és élvezetes lesz a pancsolás gyermekünknek is
  • Környezetbarát termék, melyet fürdés, pancsolás után kiöblítve újra és újra tudtok használni
  • Száraz állapotában használató leszoktató pelenkaként is
  • Combgumírozásának és derékban megkötővel való rögzítésének köszönhetően könnyen feladható és levehető

Hogyan válasszak méretet? 

Az általam forgalmazott Charlie Banana mosható úszó és leszoktató pelenkák kilógrammban vannak méretezve, választásban segítségedre lesz az alábbi táblázat. Amennyiben épp a határon vagytok, érdemes a nagyobb méretet választani, tekintve, hogy gyermekünk még a nyár hosszú hónapjaiban is növekedni fog. 

 

 

Hány darabot érdemes vásárolni? 

Kipróbálásnak elsősorban egy darabot elegendő beszerezned, azonban, ha babaúszásban, vagy intenzív használatban gondolkodsz, érdemes lehet kettőt vásárolni, hogy egy váltás kéznél legyen. Ilyen intenzív használat alatt értem a hosszú strandolást, ahol napi több órát, vagy akár egy egész napot is eltöltötök. Így ha az egyik pelus kakis lesz, kiöblítheted, megszáríthatod és a váltás mosható úszópelenkában nyugodtan visszamehettek fürdeni. 

Leszoktató pelenkaként használva is érdemes 2 darabot beszerezni, hogy mindig legyen kéznél egy tiszta. Itt leszögezném, hogy a pelusok 1-1 bepisilésre, bekakilásra vannak tervezve, tehát NEM helyettesítik a hagyományos vagy a modern mosható pelenkákat sem. A 2-in-1 mosható úszó és leszoktató pelenka abban lesz segítségünkre, ha gyermekünk jelzése már később történik meg, mint a cselekvés. Értsd: "Anya pisilni kell"... de a produktum már a pelusban van. Ezt az egy adagot képes felfogni és hivatott is felfogni, így ösztönözve a gyermeket is, hogy időben szóljon.