Üdvözöllek a KNM Design oldalán. Jó böngészést, sikeres vásárlát kívánok.

Liliputi® Szövött Kendő ocean breeze
Liliputi® Szövött Kendő ocean breeze
27 990 Ft

Liliputi® Szövött Kendő ocean breeze

Mit kell tudnom erről az eszközről?
A hosszú szövött kendő minden időszakban tökéletes társ lehet a hordozásban. A születés pillanatától használhatjátok, akár a kezdetektől alkalmas nem csak elöl, hanem csípőn és háton hordozásra is, hiszen minden helyzetben képes babák számára anatómiailag tökéletes, úgynevezett fiziológiás testtartás biztosítására. Sokoldalúságának köszönhetően akkor is megtalálod a számotokra passzoló kötésmódot, ha te vagy gyermeked valamilyen mozgásszervi rendellenességgel, izomtónus eltéréssel rendelkezik. A kendő masszív szövési tulajdonságainak köszönhetően akár óvodás korú gyermekednek is ideális tartást biztosít, ha éppen hozzád bújna. Elöl, csípőn és háton is hordozhatsz vele, a szoptatásban is jó barátod lesz. Mivel a szülőre eső terhelést egyenletesen és viszonylag nagy felületen oszlatja el, így akár babakocsi helyett is megállja a helyét, a hosszú túrák ideális kiegészítője lehet.

Melyik méretet válasszam?
A Liliputi gyémántsávoly szövött kendői három méretben készülnek, hogy testalkattól függetlenül mindenki számára megfelelő hosszúságúak legyenek. A 360, 420, 460 cm hosszú kendők végei enyhén csapottak, a könnyebb csomózhatóság érdekében. Hogy melyik méretű hordozókendőt válaszd, sok esetben eléggé egyéni lehet, hiszen a magasság, a felsőtest szélessége és a mellméret is szerepet játszhat benne (érdekes módon a baba testmérete a legkevésbé számottevő, valószínűleg nem kell gyermeked növekedése miatt hosszabb kendőre beruháznod a későbbiekben). 
Az alábbi összeállítással egy kis segítséget igyekszünk nyújtani neked:
Válaszd a 360 cm hosszú kendőt, ha
- konfekcióméreted 36-os vagy az alatti, ez esetben elöl, háton és csípőn egy- és két rétegű kötésekhez használhatod (kenguru, csípőkenguru, egyszerű csípőkötés, batyu, belül zsebes);
- 170 cm-nél alacsonyabb vagy és 42-es, vagy annál kisebb ruhákat hordasz és egyrétegű kötéseket használnál (kenguru, egyszerű csípőkötés, batyu).
Válaszd a 420 cm hosszú kendőt, ha
- 170 cm-nél alacsonyabb vagy és konfekcióméreted 38-as vagy az alatti és egy, két vagy három rétegű kötésekhez használhatod (kenguru, csípőkenguru, többféle csípőkötés, batyu, belül zsebes, dupló).
Válaszd a 460 cm hosszú kendőt, ha
- 170 cm-nél magasabb vagy;
- konfekcióméreted 42-es vagy annál nagyobb és egy, két, vagy három rétegű kötésekhez használhatod (kenguru, csípőkenguru, többféle csípőkötés, batyu, belül zsebes, háti zsebes,  dupló);
- 170 cm-nél alacsonyabb vagy és konfekcióméreted 38-as vagy az alatti, és gubancolós kötéseket is használnál, melyeknek az átlagos kötéseknél nagyobb az anyagszükségletük.

Milyen kötést válasszak?
Számos módja létezik a szövött kendő megkötésének, ezt a három alap kötést ajánljuk, hogy sajátítsd el, melyeken a bonyolultabb kötések alapulnak.

KENGURU KÖTÉS
A kenguru kötést újszülött kortól használhatod. Ügyelj arra, hogy babád 6-7 kg-os súlyát követően csak alkalmanként hordozz elöl saját tested megóvás érdekében.

BELÜL ZSEBES KÖTÉS
A belül zsebes kötést újszülött kortól használhatod. Ügyelj arra, hogy babád 6-7 kg-os súlyát követően csak alkalmanként hordozz elöl saját tested megóvás érdekében.

BATYU KÖTÉS
A batyu kötést újszülött kortól a hordozós kor végéig használhatod. Ha babád még nem képes stabilan megtartani a fejét, a kendő felső szegésének segítségével a koponya középvonaláig megtámasztva biztosíthatod nyakizmai tehermentesítését, később mozgásfejlődésétől függően vállig vagy hónaljvonalig húzott szegéssel is használhatod.

Méret és szövetsűrűség
A kendők 70 cm szélesek, három eltérő hosszban kaphatóak. Nagyon szép és stabil szövésű babahordozó kendő, mely kiváló tartással bír, ezáltal remek érzést nyújt hordozáskor. A bio minősítésű termékek színes pamutfonalból készülnek, mely AZO-mentes festékkel van színezve. Szövetsűrűsége 220g/m2.  

Raktáron
27 990 Ft
Részletek
  • Elöl, háton és csípőn hordozáshoz
  • Újszülött - akár koraszülött - kortól a hordozós kor végéig
  • Optimális fiziológiás testtartást biztosít minden életszakaszban
  • Pontról pontra képes támasztani a baba gerincét
  • 100% biopamut, GOTS minősítésű gyémántsávoly szövésű anyagból
  • Középjelzés és csapott kendővégek a praktikus megkötéshez
  • Három méretben (3.6m, 4.2m, 4.6m) elérhető
  • Részletes megkötési útmutatóval, videóval
  • Magyar termék 
  • Egészségpénztári számlára elszámolható!
Adatok
Cikkszám:
1004
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!