********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Hálóruházat kisgyermekeknek

Kamáslis tipegőhálózsák a legkisebbek igényeire szabva. Tipegőhálózsákjaim 3 vastagságban, legvékonyabbtól a legvastagabbig,  átmeneti, téli és téli extra kivitelben készülnek. Mindhárom típus kialakítása megegyezik, alul bővülő zsák fazonban és lábrészénél visszahajtható kamáslival, mely zokniként is funkcionál. 

Kínálatomban három vastagság - rétegrend közül tudsz választani. 

18-21°C szobába téli extra vastagságot 

21 - 24°C szobába téli vastagságot - bébiplüss béléssel

24° C szobába átmeneti vastagságot ajánlok - 100% pamut béléssel

Kánikulazsákot nem készítek, de javaslom, hogy nézz szét az egybepizsi kínálatomban is, ahol vékony, de egész testet melegen tartó pizsamákat találsz az igazi kánikula idejére. 

Miből készülnek a hálózsákok?

Kamáslis tipegőhálózsákjaim magas minőségű alapanyagokból készülnek, melyek minden esetben rendelkeznek minimum Oeko-Tex 100-as minősítéssel. Bélésük - mely a gyermek bőrével érintkezik minden esetben pamut tartalmú, átmeneti  hálózsák esetén 100% pamut, míg a téli és a téli extra kivitelben 80% pamut tartalmú bébiplüss bélés, utóbbi extra hőszigetelő réteggel varrva. 

Mit adj a hálózsák alá? 

Általában hosszú ujjú bodyt vagy pólót javaslok alá adni. Amennyiben gyermeked extra fázós, de mégis elég a téli vastagság, ott a lehetőséged, hogy egy pizsinadrágot, bodyt+hosszú ujjú felsőt is ráadja altatáskor. Amennyiben átlagos gyermeked hőháztartása elegendő egy hosszú ujjú felső, alul semmi, csak a hálózsák. Nyárra vagy kánikulában elegendő maga az átmeneti hálózsák is, karját hagyhatod csupaszon, hogy az extra hőt le tudja adni.

Honnan tudom, hogy jó a gyermek hőmérséklete, olyan hideg a keze, lába?

Általános igazság, hogy újszülött kortól a csecsemők és kisdedek keze, lába hűvösebb, akár hidegebb is mint a teste. Ettől nem kell megijedni, nem fog megfázni a gyermekünk. Testhőjét úgy a legegyszerűbb ellenőrzni, hogy a nem hideg kezünk betesszük a tarkájánál a hátához, ha ott kellemes a gyermek hőmérséklete rendben van. Ha izzad, túl van öltöztetve, ha hideg a háta akkor még elkél rá egy-egy réteg ruhácska. 

 

Hogyan válasszak pontos méretet? 

Hálózsákjaim méretét a gyermekek testméretéhez igazítottam, de ahogy nincs két egyforma tojás, úgy nincs két egyforma gyermek sem. Ahhoz, hogy pontosan ki tudd választani a megfelelő méretet válltól bokáig kell lemérned gyermeked. Ezt a legyegyszerűbb egy falhoz igazítva megtenni, ahol egy centi, egy vonalzó vagy akár egy mérőszallaggal is pontosan meg tudod mérni. A hálózsákok hossza is ezt a méretet mutatja. A kamáslis mérete NINCS bele számolva, hiszen azt visszahajtva zokniként használva rövidebb a zsák, ha pedig csak passzé részként használjátok még annyi cm-t tudtok bele nőni.

Hogyan mossam, hogyan szárítsam a hálózsákot, hogy sokáig használhassuk?

Hálózsákjaim időtálló kialakításban készülnek, mind a varrást mind a mintázatot tekintve. Mosógépben nyugodtan mosható 40°C-on, azt ajánlom kifordítva mossátok. Mindennapos használat esetén sem szükséges minden nap kimosni, elég hetente 1x vagy bepiszkolódás esetén mosni. Így a zsákot és a környezetet is véded. Mivel a szárítógép ma már szinte minden háztartásban megtalálható, elkerülhetetlen, hogy belekerüljön a gépbe mosás után. Nem javaslom a szárítógépezést, de alkalomszerűen, kifordítva és a patentokat összezárva a hálózsáknak nem lesz tőle baja.

 

További segítséget a kamáslis tipegőhálózsákokkal kapcsolatban az alábbi blogposztokban találsz.

https://knmdesign.hu/tipego_halozsak_ajanlo

https://knmdesign.hu/miert_valassz_tipego_halozsakot

https://knmdesign.hu/hogyan_valassz_tipego_halozsakot


Köszönöm, hogy szétnéztél, remélem vásárlásoddal elégedett leszel és visszatérsz máskor is.