********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Blog
2022.02.14 09:04

Hogyan válassz tipegő hálózsákot

Hogyan válassz tipegő hálózsákot

Tegnapi blog-posztomban leírtam, hogy mi miért találtuk jó választásnak a kamáslis hálózsákot, ma abban segítek, hogy TI hogyan tudtok megfelelő vastagságú tipegő hálózsákot választani.

Tipegő hálózsákjaim 3 féle vastagságban állnak rendelkezésetekre. 

 

  • Átmeneti vastagság  - ezt a hálózsák bélést, vastagságot meleg szobákba javaslom, ahol 24 °C feletti az átlag hőmérséklet. Sokan választjátok panel lakásokba, ahol a távhő szolgáltatást nem igazán lehet szabályozni vagy épp tűlfűtik a szobákat. 
    Ez a vastagság nagyjából a body és egy tipegő vastagságnak felel meg, de végig a teljes hálózsák hosszában. Bélése 100% pamut, puha és rugalmas. 

 

  • Téli vastagság - bébiplüss bélés -  ezt a hálózsák vastagságot választjátok a legtöbben (mi is ezt használjuk), mert elég meleg ahhoz, hogy tavasszal -fűtés nélkül is melegen tartsa a gyermeket, de télen sem izzad benne. Bébiplüss alapanyag egy viszonylag sűrű szövésű textil, melyben poliészter szálakra hurkolnak pamut szálakat és ezek bolyhozása adja a hőszigetelő réteget (80% pamut és 20% poliészter tartalmú kelme). Nagyon szeretem, mert könnyű vele dolgozni és tökéletesen körülöleli a gyermekünket éjszaka, állandó hőmérsékletet kialakítva. 

 

  • Téli extra vastagság -bébiplüss+vatelin bélés - ezt a hálózsákot az igazán hideg szobákba, családi házakba javaslom, ahol éjszaka a hőmérséklet 18-20°C környékére is lemehet. Általában egy hosszu ujjú pólót ez az alá is javaslok, de itt már nadrágra nem lesz szükség, pihe-puha meleg takaró vastagságú hálózsák, melyhez semmi takaró nem kell már. 

 

Tipegő hálózsák-átmeneti