********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Blog
2022.01.30 09:17

Mit válassz fogzás esetén?

Mit válassz fogzás esetén?

Fogzáskor

Az egyik legjelentősebb mérföldkő egy kisbaba életében, mikor előbújnak az első fogacskák. Azonban addig hosszú és göröngyös út vezet, melyen anya és baba - olykor-olykor bizony együtt szenvednek végig. 

 

Sophie rágóka

 

 

 

 

 

Fogzáskor a fogcsírák már 2-3 hónapos korban növögetnek, nyújtóznak és törnek felfelé, ezzel pedig nem kevés álmatlan éjszakát okozva anyának és babának. 

Így visszagondolva néhány év távlatából, már nem ez tűnik a nehéz időszaknak, de amikor benne voltam/benne vagy, a csillagot is lehoznád,hogy egy kis enyhűlést hozz gyermekednek. 

A boltomba igyekeztem összegyűjteni a hazai fogzást könnyítő termékek közül a legjobbakat, melyet most pár sorban összegyűjtök nektek. 

 Bibs rágókát - kizárólag az üzletben, Miskolc, Metropol üzletház földszint kapható!

 Sofie, so Pure

 Mushie - ujjra húzható fogkefe

 Rágó Maki - kizárólag az üzletben, Miskolc, Metropol üzletház földszint kapható!

 

Sok- sok márkát gyűjtöttem össze, melyek között megtalálsz majd természetes alapanyagú rágókákat, fa illetve 100% természetes gumi alapanyagút, illetve élelmiszeripari szilikont, mely 100%-ban BPA mentes alapanyag. 

_cucumberci kezei közül kerülnek ki a szilikon és fa golyók összefűzéséből készülő csillag alakú rágókák, fa elemmel kiegészített marokrágcsák és a kicsik ujjához kialakított négy ágú rágcsalabdák. Hazai termék. 

Csillagom műhelyében a természetesség jegyében készülnek a fa karikára csomózott prémium pamutvászonból varrt masni alakú rágókák. Hazai termék. 

Nemzetiközi márkákból három is megtalálható boltocskám polcain, ezek között  Sofie zsiráf 60 éves jubileumát ünnepli, a Mushie ujjra húzható fogkefe egyik személyes kedvencem és a Rágó Maki mely csak néhány éve indult útnak, de máris is milliók kedvence. 

 

Babafogzást könnyítő termékek

 

Ui: ha már kint vannak a fogacskák, akkor se válj meg tőlük, mi épp a 7 éves korban kezdődő fogcserénél tartunk és ismét mindent rág(unk).