********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Blog
2022.01.24 12:34

Baba hálózsák

Baba hálózsák

Baba hálózsák: sokoldalú kiegészítő a pihentető alváshoz

 

  • A nyári melegben az átmeneti béléssel készült baba hálózsák ajánlott, ami kifejezetten olyan időre készült, amikor 24 oC-ig vagy még feljebb kúszik a hőmérő higanyszála. Ez a modell belül 100% pamut anyagból áll, ami azt jelenti, hogy jól szellőzik, így biztosan nem irritálja a pici érzékeny bőrét.
  • Ha a szoba levegője átlagos hőmérsékleten mozog, a bébiplüss béléssel varrt baba hálózsák jelenti a legjobb választást. Ez a változat egy hosszú ujjú pólóval vagy bodyval viselve tökéletes megoldást jelent 21-24 oC körüli hőmérsékleten.
  • Abban az esetben, ha a szobában a kicsi számára hűvösebb a levegő, extra bélelt baba hálózsák használata ideális. Ebben a verzióban van egy 100% poliészter alapanyagú hőszigetelő réteg, ami gondoskodik arról, hogy a csemete akkor se fázzon, ha a szoba hőmérséklete 18-21 oC körül van.

Ha érdekel a baba hálózsák vásárlás, a legjobb helyen jársz, hiszen nálam számtalan modellből válogathatsz, hogy gyermeked mindig a legnagyobb kényelemben aludjon! Böngéssz bátran, felmerülő kérdéseiddel pedig lépj velem kapcsolatba, örömmel segítek!

A baba hálózsák elengedhetetlen kellék ahhoz, hogy gyermeked kényelmesen aludjon és ne fázzon éjjel - válogass bátran kínálatomból!

Újszülött hálózsák

Sok anyuka tapasztalja, hogy gyermeke nyugtalanul alszik, újra és újra felsír éjjelente, aminek nem is olyan egyszerű megtalálni az okát. A problémát akár az is okozhatja, hogy a pici sokat mocorog alvás közben, amivel lerúgja magáról a takarót és fázik, vagy annyira belecsavarja magát, hogy már nem érzi magát komfortosan. Mindezekre praktikus megoldást nyújt a baba hálózsák, ami kellemes meleget biztosít a csemetének úgy, hogy közben szabadon mozoghat. Egy ilyen kiegészítő használatával sokkal pihentetőbbé válik az alvás a pici számára, így kevésbé lesz nyűgös napközben, és nem utolsó sorban a szülők is jobban tudnak aludni. Ám baba hálózsák az alapanyagot és a kialakítást tekintve is sokféle verzióban készül, így érdemes alaposan megfontolni, hogy melyik modell jelenti a legjobb választást.

Kapható kifejezetten újszülött hálózsák, melynek legnagyobb előnye, hogy az oldalán és az alján cipzáros, tehát akkor is könnyen bele lehet fektetni a csemetét, ha már elaludt. Ez a kialakítás akkor is hasznos, ha éjszaka kell pelenkát cserélni, hiszen nem kell levenni a piciről a zsákot, elegendő kicipzározni, így akár anélkül megoldható a csere, hogy a gyermek felébredne. Az újszülött hálózsák természetesen teljes mértékben bababarát, így a legkisebbek számára is komfortos és biztonságos.

Kicsit később, amikor a gyermek már megpróbál felállni, akár sétálni is, kamáslis hálózsák mellett érdemes dönteni. A kamásli arra szolgál, hogy a zsák ne tudjon felcsúszni, és a pici lába is be legyen takarva, mégis biztosítva legyen a szabad mozgás lehetősége. A kamáslis hálózsák azért jó választás, mert alkalmazkodni lehet vele a szoba hőmérsékletéhez és a csemete igényeihez. Ha melegebb van, akár csupaszon is maradhatnak a lábak, de ha hűvösebbre fordul az idő, vagy a gyermek fázósabb, a kamásli ráhajtható a lábára, akár csak egy zokni. A hőmérséklethez azonban nem csak ilyen rafinált megoldásokkal lehet igazodni, hiszen maga az alapanyag is fontos szempont.