********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Kisbabámnak újszülött kortól

Kényelmes és meleg újszülött hálózsákok kiváló minőségű, prémium textíliákból.

Törekszem a természetes alapanyagok használatára, ezért babahálózsákok 100% és 80% pamuttartalmú textíliákból készülnek. Kézműves termékeim egyedi elképzelés alapján és a baba kényelmét szolgálva készülnek.

Oldalt cipzáros újszülött hálózsák, puha alapanyagból újszülött hálózsák, kényelmes alvást biztosító babahálózsák, téli baba hálózsák extra béléssel, gyerek hálózsák végig cipzáros. Téli baba hálózsák és csecsemő hálószák.

Babahálózsák: jobb megoldás takaró helyett

újszülött hálózsákEgy újszülött hálózsákban biztonságban tudhatod gyermekedet, és nem kell félned attól, hogy megfázik.

A gyermekek szervezete sokkal érzékenyebb, mint a miénk, az újszülötteké pedig ezt is felülmúlja, ezért lényeges, hogy még a melegebb időszakokban is melegen tartsuk őket. A hagyományosnak számító takaró azonban nem mindig jó megoldás, hiszen a picik folyamatosan izegnek-mozognak, és könnyen lerúgják azt magukról, amikor nem figyelünk rájuk. A babahálózsák azonban kiküszöböli ezeket a problémákat, és képes melegen tartani a gyermekeket alvás közben, sőt, utána is.

Az újszülött hálózsák lényege, hogy zárt, és gyakorlatilag körbeveszi a gyermek testét, a karjait azonban szabadon hagyja, ezért jóval kényelmesebb számára, mint a pólya. Mivel egy bizonyos szintig tehát rögzített, nem tudja azt lerúgni magáról, de a lábait ettől még képes mozgatni, azaz szabadon hagyja, hogy mozoghasson alvás közben, valamint a hosszabb-rövidebb felébredések során is.

A melegről a babahálózsák anyaga gondoskodik, ami többféle is lehet: az átmeneti típus 100% pamut, ami még a nyári, langyos éjszakákon is biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, de nem túl meleg, a tavaszi-őszi időszakban a bébiplüss béléses változat jelenti a legjobb megoldást, míg télen az extra hőszigetelő réteggel ellátott újszülött hálózsákot érdemes használni. A baba bőrét azonban egyik sem irritálja, mivel a szellőzés megoldott, az anyag pedig antiallergén.

A cipzárnak köszönhetően a babahálózsák egyszerűen fel- és levehető a gyermekről, de a vállpánt is könnyen kezelhető, mivel patenttal záródik. Az újszülött hálózsákot saját gyermeked számára mindenképp érdemes beszerezned, de a családban, vagy a barátaid körében született gyermeknek is tökéletes ajándék lehet.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet a babahálózsákok iránt, tekintsd meg webáruházam kínálatát, válassz, majd rendelj mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne termékeimmel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén!