********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Blog
2022.03.16 09:30

Átmeneti újszülött sapka: védelem tavasszal a legkisebbeknek

Átmeneti újszülött sapka: védelem tavasszal a legkisebbeknek

Átmeneti újszülött sapka többféle mintával, online rendelési lehetőséggel! Tavasszal se feledkezz meg az aprócska fülek védelméről!

A sapkát alapvetően a téli kellékek közé soroljuk, ám amikor kisbabánknak vásárolunk, egészen másképpen kell megközelíteni az öltözködés kérdését. A piciknek tavasszal is sapkára van szükségük, amikor mi magunk már régen a szekrény mélyére süllyesztettük a sajátunkat és lengébb ruhákra váltottunk. Tökéletes választás ilyenkor az átmeneti újszülött sapka, ami nem túlságosan meleg, mégis remekül óvja a babát a szeszélyes tavaszi időben. Miért van erre szükség?

Ahogy közeledik a jó idő, úgy vágyunk egyre inkább a szabadba és a friss levegőre kisbabánknak is nagy szüksége van. Ám ilyenkor csalóka az idő, hiszen gyakran a napsütés ellenére is hűvös van, ha pedig felkerekedik a szél, az kifejezetten kellemetlenül tud esni, a picik esetében pedig ennél sokkal többről van szó, ezért okosan kell készülni a tavaszi sétákra. Az újszülöttek sok hőt veszítenek a buksijukon keresztül, védeni kell a homlokukat, tarkójukat, és különösen nagy figyelmet érdemelnek a füleik, amik rendkívül érzékenyek. Pontosan erre nyújt megoldást az újszülött sapka, ami óvja a legkisebbeket a hűvös, szeles időben, ezért mindenképpen szükség van rá tavasszal.

Az átmeneti újszülött sapka, amit tőlem rendelhetsz, éppen megfelelő vastagságú ahhoz, hogy a tavaszi séták közben jól érezze magát gyermeked. A sapka remek alapanyagból és praktikus, megkötős fazonban készül, így biztosan a helyén marad akkor is, ha a pici sokat fészkelődik. Többféle színből és mintából választhatsz, melynek köszönhetően biztosan megtalálod azt az újszülött sapkát, amelyik illik a csöppséghez. A méret miatt sem kell aggódnod, hiszen a sapka pontosan illeszkedni fog a baba fejére.

Fedezd fel átmeneti újszülött sapka kínálatomat, és rendelj gyermekednek kiváló minőségű, praktikus és vidám sapkát tavaszra! Ha kérdésed lenne termékeimmel kapcsolatban, bátran keress fel elérhetőségeim egyikén, szívesen segítek!