********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Téli csősál - Pónim
Téli csősál - Pónim
1 990 Ft

Téli csősál - Pónim

Újdonság! Az eddig megszokott szettek helyett, külön kerül értékesítésre a sapka és csősál. A legtöbb csősál egyszínű textíliából készül, mely tökéletes harmóniában van a sapkával, de egyszerűségének köszönhetően következő évben is találsz majd hozzá illő sapkát.

Hiszen a gyermekek fejkörmérete évente 1-2 cm-et változik, így sapkát kinövi, de a csősálakat még éveken keresztül tudjátok majd hordani.Csősálakat a nyakacskák, torkocskák védelme és kiegészítő melegítése miatt készítek. Általában a sapkához illő alapanyagból varrom, így szuper szettként használható.

A téli csősálak 35-40 cm hosszúak, melynek 1/3-a mikropolárral kerül levarrásra, így a nyakban kissé öszetömörödik és ez tartja melegen a gyermeket. Egy rétegben készülnek, nincsenek méretezve, mert kialakításuknak köszönhetően évekig hordhatók.

1 éves kor felett ajánlom és nagyjából 5 - 6 éves korig hordhatók

Alapanyag: Oeko-Tex 100 minősítéssel rendelkező 95% pamut 5% elasztán tartalmú kelme, alsó 1/3 része pedig 100% poliészter (mikropolár)

Kezelés: színek és minták tartóssága érdekében 40°C-on mosógépben mosható, max 800-as centrifugán, fehéríteni és szárítógépben szárítani nem szabad, vasalni max 150°C-on lehet.

Raktáron
1 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
8-5
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!