********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Liliputi csatos hordozó- Rainbow line - Blossom
Liliputi csatos hordozó- Rainbow line - Blossom
34 990 Ft

Liliputi csatos hordozó- Rainbow line - Blossom

Ha bizonytalan vagy, fordulj hordozási tanácsadóhoz, olvasd el részletes leírásainkat, nézd meg honlapunkon található bemutató videóinkat vagy csatlakozz Facebookon a Liliputi Klubhoz! 

Amit a csatos hordozóról feltétlenül tudnod kell: 

  •  3,5 - 20 kg-os hordozási súlyhoz ajánlott.
  • Újszülött szűkítővel rendelkezik, amit az újszülött alkalmi hordozására ajánlunk.
  • A hordozó teljes belső része és minden olyan felülete, mely a baba bőrével közvetlenül érintkezik, GOTS vagy OEKO-TEX minősítésű biopamut anyagból készült.
  • Elöl- és háton hordozáshoz egyaránt alkalmas.
  • Mosógépben mosható (30°C-on), öblítő nélkül. A csatok miatt mosózsák használatát javasoljuk.

ÁLTALÁNOS HORDOZÁSI

SZABÁLYOK

Hordozás közben a baba mindig befelé, mellkassal feléd fordítva  legyen, sose fordítsd kifelé

Húzd annyira szorosra a hevedereket, hogy kettőtök mellkasa mindig összeérve maradjon. A felcsatolás után mindig ellenőrizd, hogy ha mozogsz, akkor sem távolodik el tőled a baba és veled együtt mozdul.

Fontos megtalálni a babád számára anatómiailag helyes lábtartást hordozáskor (ún. fiziológiai tartás). Ez azt jelenti, hogy a csatos hordozóban babád combjai enyhe terpeszben, vízszintes állásban simuljanak a felsőtestedhez, így biztosíthatod számára a leginkább tehermentes pozíciót. Időnként ellenőrizd az alátámasztást és igény szerint állítsd szélesebbre. Amíg gyermeked a törzsét nem tartja stabilan, magasságát igazítsd úgy, hogy a vállvonaláig megtámassza őt.

A hordozó térdhajlattól térdhajlatig támassza a baba lábát! 

Fontos, hogy legalább 2 ujjad a babád mellkasa és álla közé tudd helyezni.

Mindig ellenőrizd, hogy gyermeked légzése megfelelően biztosított, orra és szája szabadon van.

Soha ne viseld a hordozót sportolás (kerékpározás, futás, síelés, stb.) vagy vezetés közben.

Soha ne csatold ki a derékpántot addig, míg a babád a hordozóban  van. Minden esetben használd a derékpánt biztonsági gumiját.

Ha babádat rugdalózóban hordozod, figyelj arra, hogy ruhája kényelmesen lezser legyen ahhoz, hogy a lábait fel tudja benne húzni feszülés nélkül. 

A hordozás elején olykor természetes, ha kisbabád sír, ennek több oka is lehet, például a kezdeti bizonytalanság és szokatlan helyzet, de fontos, hogy ellenőrizd, biztosan nincs-e egyéb baja (pl. éhség, álmosság, kényelmetlen ruházat, stb.).

A kis súllyal született csecsemők és eltérő fejlődési ütemű gyermekek számára ajánlott, hogy kérj tanácsot egészségügyi szakembertől és (speciális esetekre képzett) hordozási tanácsadótól a termék használata előtt.

 

 

Raktáron
34 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
45-2
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!