********  25.000.- feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás ********

Gyűrűs Sophie zsiráf rágóka

Sophie rágóka, kaucsukból, ételfestékkel színezve. ÚJ FORMA!!!!!

A Sophie zsiráf gyűrűs változata, könnyen megfogható, aranyos kis rágóka.

Sophie a babák első játéka. Könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően már 3 hónapos kortól tudják használni. Sophie a babák érzékeire hatnak:

Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. A zsiráf mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a baba tekintetét, a játék így a baba bizalmas, ismert tárgyává válik.

Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült és több felülete rágásra alkalmas (a szarvak, orr, pocak, a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült gumiból van, színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.

Tapintás: Alakjának és közel 15 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a kis kezekbe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a baba könnyedén markolhatja. A gumi felület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának.

Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nem csak serkenti a baba szaglás érzékét, de segítségével hamar megtanulja megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játékától.
Nincs raktáron
Adatok
Cikkszám:
65-5
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!